• Al 17 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > G Flex 2

LG G Flex 2

LG G Flex 2 voorkantLG G Flex 2 achterkant


De LG G Flex 2 is niet meer leverbaar.

Bekijk de populairste LG telefoons.


De LG G Flex 2, een smartphone met een curve

Een gebogen smartphone met een achterkant die zichzelf kan repareren, een camera met een autofocus die werkt met een laser een een chipset met twee quadcore-processors. Als die specificaties je als muziek in de oren klinken dan is de LG G Flex 2 misschien de perfecte smartphone voor jou! Het toestel is aangekondigd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas en moet in januari in Zuid-Korea uit gaan komen. Over een eventuele release in Nederland is op het moment van schrijven nog niks bekend.

Scherm - 5,5 inch met een resolutie van 1080x1920 pixels

Chipset - Snapdragon 810 met twee quadcore-processors

Geheugen - 2GB DDR4

Camera - Een 13-megapixelcamera achterop en een 2,1-megapixelcamera voor.

Batterij - 3000mAh

Besturingssysteem - Android 5.0 Lollipop

Grootte - 149,1 x 75,3 x 7,1-9,4mm

Gewicht - 152 gram

De Snapdragon 810 maakt het toestel tot een beest

De LG G Flex 2 heeft de nieuwe Snapdragon 810 aan boord. Deze chipset beschikt over twee quadcore-processors: een 1,5GHz Cortex A53 voor de taken die niet zoveel kracht en snelheid nodig hebben en een 2,0GHz Cortex A57 voor de taken die wel wat kracht en snelheid kunnen gebruiken. Door de Snapdragon 810 behoort de LG G Flex 2 tot een van de snelste smartphones die je kunt kopen.

Naast de Snapdragon 810 beschikt de G Flex 2 ook over DDR4-werkgeheugen en daarmee is het een van de eerste smartphones die hier gebruik van maakt. Er is in totaal 2GB DDR4-werkgeheugen aanwezig en dit type werkgeheugen is sneller dan wat er doorgaans gebruikt wordt.

De camera is gestabiliseerd en focust met een laser

Achter zit een 13-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en een autofocus die werkt op basis van een laser. Door deze laser kan de camera razendsnel scherpstellen. De camera kan video's opnemen in 2560x1440 pixels en er zijn diverse leuke features aanwezig. Zo kun je gelijktijdig video's opnemen en foto's maken, er is gezichtsdetectie aanwezig, een panoramamodus en de mogelijkheid foto's te maken en video's op te nemen in HDR.

Voorop zit een 2,1-megapixelcamera en dit is een camera zonder poespas, puur bedoeld voor selfies en videobellen.

Een achterkant die zichzelf kan repareren

Net als de LG G Flex beschikt ook de G Flex 2 weer over een achterkant die zichzelf kan repareren. Nu is het niet de bedoeling dat je extra ruw om kunt gaan met het toestel maar kleine krasjes verdwijnen vanzelf. Het toestel moet dan op kamertemperatuur zijn en kleine krasjes zullen dan in ongeveer 10 seconden vanzelf 'oplossen'. Dit gebeurt omdat de achterkant van de G Flex 2 voorzien is van een speciale coating.

De overige specificaties

De LG G Flex 2 ondersteunt WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, DLNA, Bluetooth 4.1, A-GPS, GLONASS en Stereo FM-radio. Er is 16GB opslag aanwezig en je kunt de opslag uitbreiden met een MicroSD-kaartje van maximaal 128GB.

Het toestel komt uit in twee kleuren: Platiunum Silver en Flamenco Red.

Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet